Refund policy

Nadat u als de koper het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de koper de bevoegdheid om binnen veertien (14) werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met hulpmedi.nl te ontbinden. U de koper hoeft hiervoor geen reden op te geven. Nadat u dit heeft aangegeven heeft u 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hulpmedi.nl. U ontvangt van ons een pakketzegel via de mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. We verrekenen de kosten van de retourzegel met het verschuldigde orderbedrag.

Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hulpmedi.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.