Verzenden en retourneren

Klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via info@hulpmedi.nl. Wij garanderen dat er binnen 24 antwoord wordt gegeven op uw vraag

Bezorgkosten:
Bij bestellingen boven de €50 worden geen bezorgkosten berekend. Bij een order onder de €50 berekenen wij €5,95 bezorgkosten.

Hoe kan ik betalen?
Er zijn meerdere manieren om te betalen en u kunt de betaalwijze van uw keuze selecteren als u de bestelling doet :

  • Ideal: U betaalt rechtstreeks met ideal vanuit uw eigen bankomgeving en na ontvangst van betaling zullen wij direct uw bestelling uitleveren.
  • Paypal: U betaalt met Paypal via uw bank of creditcard en na ontvangst van betaling zullen wij direct uw bestelling uitleveren.
  • Zelf overschrijven: U betaalt middels een overschrijving en u krijgt na het afronden van uw bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Wij leveren uw bestelling na ontvangst van betaling. NB. het kan enige tijd duren voor uw betaling is verwerkt door de bank en wij u de goederen kunnen leveren.
  • Achteraf betalen: Eerst kijken hoe u de producten vind en vervolgens binnen 14 dagen betalen. Alleen mogelijk voor bedrijven

Garantie
Wij bieden op al onze producten een garantie van 1 jaar. Onder de garantie wordt verstaan: alle gebreken die niet door oneigenlijk gebruik zijn ontstaan en zijn te wijten aan fabricage fouten. Wij garanderen dat onze producten bij normaal gebruik een lange levensduur hebben ook als zij intensief gebruikt worden.

 

Retouren
Indien u een product retour wilt zenden verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar info@hulpmedi.nl. Vermeld in deze mail ook het ordernummer. 

Wij zullen u dan vertellen hoe- en naar welk adres u de spullen kunt retour zenden. Pakketten die zonder melding naar kantoor worden gestuurd kunnen niet worden aangenomen.

De verzendkosten komen voor uw rekening. Retourzendingen NOOIT ONGEFRANKEERD aan ons opsturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hulpmedi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Kantoor / Showroom
HulpMedi.nl
Paalweg 5
8141 RT Heino
KvK: 69241260
BTW-nummer: NL857797992 B01

Rekeningnummer: Iban NL13ABNA0249650002  
Tenaamstelling  Apotheek Zorg BV